Sisusta peileillä

Hei, Sisustusneuvoja täällä taas!
Tänään ajattelin tarjota teille hieman inspiraatiota, miten persoonallisen sisustustyylin voi luoda sisustamalla kauniilla peileillä kodissaan.
Tämä kaunis, kullanvärisellä kehyksellä kehystetty peili, jonka näette postauksessa, on nimeltään Sylvia Kullanvärinen,ja sitä voi tilata mittatilauksena sekä peilinä, tavallisena kehyksenä, ja myös hopeanvärisenä..
Epätavallinen, ja todella kaunis, on kuvioitu kehys, jonka pienet nuput luovat kehykseen täysin uuden vaikutelman!


Ennen uloslähtöä on mukava vilkaista itseään kokovartalopeilin kautta, mutta peilejä voi käyttää myös puhtaasti koristeena.
Tässä olen ripustanut peilin makuuhuoneen säilytyshuonekalun viereen, saadakseni yhteen kokonaisuuden ja luodakseni kauniin ympäristön.
Kullanvärinen kehys luo mielestäni erityisen lämpöisen tunnelman.

Peilien käyttö kodin sisustamisessa luo syvyyttä ja tilaa, ja täten tila voidaan kokea paljon suurempana ja ilmavampana.
Peilit suurentavat ja kaksinkertaistavat, joten paras vinkki on asettaa peili esim. kaunista taulua, ihanaa kukkaa tai vaikka aitoa kynttilää vasten.
Valitse peilikehys, joka sopii kodin muuhun sisustukseen, BGA:n verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia peilikehyksiä vaihtelevin tyylein,, joista valita.
Kauniilla kehyksellä kehystetty peili luo huomattavasti lämpöisemmän ja pehmeämmän vaikutelman, kuin peili ilman kehystä. Eri kehykset luovat erilaisia tyylejä.

Peilin käyttö kauniina ja koristeellisena tarjottimena. Ennen vanhaan oli tavallista käyttää pöytälevynä peililasia, johon aseteltiin kukkia ja kynttilänjalkoja saaden kattauksesta syvännäköisen. Keino, jota käytetään varmasti tänäkin päivänä hieman kauniimmissa kattauksissa, testaa itse niin näet!
Asetelman voi luoda myös esineistä, joista pitää erityisen paljon.
Tässä olen käyttänyt erilaisia parfyymeja ja koruja, joita on mukava asetella kylpyhuoneeseen, peilipöydälle tai walk-in-vaatekaappiin.

DSC_0145

Tässä vielä yksi vinkki, halutessaan voi peilin sijoittaa muiden kehysten, taulujen jne. sekaan.
Tähän olen asettanut peilin Nala,mustalla kehyksellä ja kauniilla kultaisella yksityiskohdalla, sivupöytäni kahden painokuvan väliin.

Sisustusneuvonta/Anette

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*