Kehitä valokuvia ja säilytä muistot albumiin

DSC_0078

Työssäni bloggarina ja valokuvaajana, teen paljon valokuvausta kuten on ymmärrettävää, sekä kännykän kameralla että järjestelmäkameralla.
Olen oppinut itse kaiken valokuvaamisesta, mikä onkin toisinaan hauskinta mitä voin kuvitella.
Minulla ei ole minkäänlaista statistista taustaa väitteelleni, mutta uskoisin, että tänä päivänä kaikki kuvaamme huomattavasti enemmän kuin mitä teimme aiemmin, tai ainakin sen jälkeen, kun kännykät varustettiin kameroilla.
Helppo saatavuus ja yksinkertaisuus puhuvat puolestaan, eikö vain?
Se, missä taitomme sitävastoin ovat huonontuneet, arvelisin niin, on valokuvien kehitys kuten meillä aiemmin oli tapana laittaa valokuvat kauniisiin albumeihin, joita saatoimme selailla ja muistella menneitä.
Toki oma arvonsa on mahdollisuudella julkaista kuvia Instagramissa tai Facebookissa, tai kätevästi tallentaa kuvia tietokoneen tiedostokansioihin, mutta onhan siinä jotain aivan erityistä, kun voi selailla hienoa valokuva-albumia?

DSC_0079

DSC_0088

DSC_0091

Minulla on hienoimmat valokuvaajalta saadut hääkuvamme turvallisessa tallessa CD-levyllä.
Joitakin kuvia kehitettiin toki heti häiden jälkeen, mutta nyt ajattelin tilata uusia valokuvia, jotka laitan kauniiseen hää-albumiin.
BGA Valokuvaliikeestä löytyy runsaasti erilaisia albumeja eri tilanteita ja tyylejä varten.
Minä valitsin albumin nimeltä Couple, jossa on 60 täysin mustaa sivua. Valokuviemme kiinnitys albumeihin tulee olemaan nautinto, ja ennen kaikkea muisto koko elämän varrelle.

Sisustusavustaja/Anette

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*