Sisusta kotisi tauluseinillä

Tauluseinä on trendi joka on tullut pysyäkseen. Ja eihän se ole ihme, tauluseinät ovat nimittäin tehokas ja helppo tapa laittaa henkilökohtaisen kosketusken sisustukseen. Tauluseinä voi olla joko huoneen huomaamaton ja harmoninen piirre, tai kotisi keskeinen erottuvilla kuvioiden ja kehysten kautta.

Tauluseiniä löytyy niin monta eri lajia! Uskallamme sanoa, että mikään tauluseinä ei ole toisensa näköinen – ne voivat vaihdella äärettömästi, kaikella omilta valokuvilla, julisteilla ja taiteella.

Vaakasuorat viivat
Tauluseinien tavallisin rakenne on se, joka asettautuu vaakasuoralle linjalle. Joko ylä- tai alareunaan, tai molempiin. Jos olet aloittelija, tämän tyyppinen tauluseinä voi olla hyvä tapa aloittaa. Mittaa linja, ja aseta taulusi linjan mukaisesti.

Organisoitu kaaos
Jos haussa on boheeminen tai maallinen sisustustyyli, tämä on usein sopiva tauluseinä. Vain mielikuvitua asettaa rajasi. Aseta taulusi juuri niin kuin haluat – taulujen koot voivat suosiolla vaihdella, ja käytä eri tyyppisiä kuvia ja kehyksiä. Käytä tyhjiä kehyksiä, kehyksiä lasilla ja ilman, julisteripustimia ja julisteklipsejä. Miksipä et voisi käyttää vaikka tauluhyllyä keskellä tauluseinää? Tässä ei ole mitään oikeaa tai väärää, se juuri luo seinästa ainutlaatuisen.

Venäläinen ripustaminen
Monta taulua, jotka ovat ripustettu päällekkäin vaakasuoraan, kutsutaan venäläiseksi ripustamiseksi. Tässä kehykset ja kuvat voivat taas vaihdella äärettömyyteen. Useimmiten ripusetaan tauluja päällekkäin suorassa linjassa lattialta kattoon.
Sopii erityisen hyvin kapeille seinille.

» Valmiit paketit tauluseinällesi

Kuva: husnrsju – Instagram

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*