Sisustusapu vierailevana bloggaajana BGA

dsc_0052-640x834Mittatilauskehys/peili Nala

Hei vaan kaikki, kiva että olette löytäneet BGA´n uutuus blogin!
Nimeni on Anette, arkipäivisin päivittäin sisustusblogia inredningsbloggen Inredningshjälpen, Sisustus, suunnittelu ja trendiblogi, jossa jaan valokuvaus / stailaus toimeksiantoja, messuvierailuja, lehdistönäytöksiä, trendikatsauksia, inspiraatiota kotoani, ruoan laittoa ja matkoja.
Blogissani ja instagramissani on tuhansittain vierailijoita ja nyt olen saanut vierailevan bloggaajan tehtävän inspiroida teitä, keskittyen kehyksiin, valokuviin ja kehittämiseen ja kaikkeen sellaiseen missä BGA Valokuvaliike on asiantuntija.
Ajattelin että katsoisimme hiukan tarkemmin kaikkea tätä minun ensimmäisessä kirjoituksessani, tule mukaan!

 

dsc_00552-640x884Kuten näette hallin valokuvasta, tykkään sisustaa tauluilla, tulosteilla, valokuvilla ja kaikella muulla, mitä voi kehystää, (kuvan kehykset tosin ovat omani).
Mielestäni kaikkea omasta mielestä kaunista voi kehystää seinälle laitettavaksi tai asettaa esimerkiksi sivupöydälle.
Julisteet, tulosteet, valokuvat, lehtileikkeet, lasten piirustukset sekä maisemakortit, ja tähän vain mielikuvitus laittaa esteen.
Kerron hiukan myöhemmin blogissani miten voitte luoda näyttäviä tauluseiniä ja asetelmia.

 

dsc_0059-640x423Verkkokauppasta löydätte runsaasti esim. fina kaste lahjoja ja tuotteita jotka helpottavat säilyttämään muistoja, siltä ajalta kun lapset olivat pieniä, esim. suuri valokoima lasten valokuvakehyksiä sekä kauniita albumeitat jne.

 

dsc_0063-640x405Tässä yläpuolella näette valikoiman erilaisia vaihtoehtoja valokuva-albumeista joita löytyy BGA´n runsaasta tuote valikoimasta.
Verrattomia kun haluaa järjestää ja säilyttää muistoja matkoilta, häistä, merkkipäivistä tai miksi ei elämyksiä arjesta jota elämme tässä ja nyt?
Olen sitä mieltä, että matkapuhelin ja tietokone on arvostettu kuvien säilyttäjänä, mutta on se aivan eri tunne kehittä ja säilyttää kuvat upeassa albumissa.

 

dsc_0074-640x423

 

dsc_0071-640x489Kehyksiä yllin kyllin!
BGA´n Valokuvaliikkeestä voit tilata kaiken kokoiset ja näköiset mittatilaus kehyket nopeasti ja vaivattomasti ja yhdeksässä myymälässämme on suuri valikoima kehysnäytteitä, jotta voit vaivattomasti nähdä minkä mallinen kehys sopii parhaiten kehystettävään tuotteeseen.
On myös mahdollista tilata kehykset peililasilla, jos etsit hienoa peiliä jollaista toisilla ei ole, yksilöllinen sisustustyyli parhaimmillaan.
Meiltä löytyy myös ”valmiita” kehyksiä eri kokoisina, värisinä ja puulajeina jne. Takaan että löytyy jotain myös sinulle sopivaa!

dsc_0068-640x921

 
dsc_0064-640x477 Valokuvaaja: Inredningshjälpen

Jos tykkäät askarrella ja luoda paperista ja valokuvista omia kauniita kortteja jne. voit olla ja saatkin olla, vaativainen Scrapbooking, niin täältä löytyy runsaasti laadukkaita tuotteita joihin voit tutustua hiukan tarkemmin täältä.

Tapaamisiin!

Sisustusapu/Anette
(Inredningshjälpen/Anette)

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*