Lil Davinci Piirustuskehys

Tänä päivänä on olemassa paljon upeita asioita, joista voi nauttia! Uusia tuotteita tulee koko ajan ja Lil Davinci Piirroskehys on niistä meidän suosikkimme! Olemme tietenkin nopeita hankkimaan uutuuksia valikoimaamme, josta löydät paljon siistejä, tyylikkäitä ja käytännöllisiä kehyksiä. Tutustu siis valikoimaamme, kun etsit kotiin kauniita sisustusyksityiskohtia, kuten peilejä ja kehyksiä ja löydä oma suosikkisi. Meillä on kaikkea tarvitsemaasi ja hieman enemmänkin!

Etenkin tämä upeus, Lil Davinci Piirroskehys, on todellinen suosikki niin meidän kuin monen vanhemman keskuudessa! Jos sinulla ei ole tätä vielä kotona lastesi piirustuksia varten, tulet varmasti hankkimaan sen saman tien! Voit kerätä siihen lasten piirustuksia fiksulla ja tyylikkäällä tavalla, joka saa muut kehykset näyttämään tyyliltään suorastaan keskiaikaisilta!

Lil Davinci Piirroskehys toimii myös säilytystilana ja siihen mahtuu huimat 50 piirustusta! Se tarkoittaa, että voit viettää 50 päivän ajan aikaa lapsesi kanssa ja antaa hänen tehdä yksi piirustus päivässä, joka asetetaan sitten esille kehykseen. Se mahdollisytaa luomisen kotona ja tietenkin pikkuisesi tulee olemaan ylpeä siitä, että joka päivä on uusi taideteos, joka laitetaan esille. Tuleeko mieleenne fiksumpaa ratkaisua juuri lasten piirustuksille? Meille ei ainakaan tule. Me todellakin rakastamme näitä kehyksiä!

Nämä kehykset sopivat kodin jokaiseen paikkaan ja niitä voi asettaa esimerkiksi lastenhuoneeseen, keittiöön, eteiseen, makuuhuoneeseen – vaikka minne! Anna lasten esitellä upeita luomuksiaan ylpeinä vieraille ja ihastele piirustuksia, kun ne ovat esillä kotona. Kaikkihan haluavat lasten piirustukset esille, eikö!

Näitä upeita kehyksiä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Niihin voi myös tulostaa kuvia, valokuvia, lehtileikkeitä tai vastaavia. Valitset itse, mitä haluat kehyksiin laittaa, kenties jopa omia taideteoksiasi? Voit luonnollisesti hankkia Lil Davinci Piirroskehyksen myös omille piirustuksille ja pitää niitä tyylikkäästi esillä! Ei ole sääntöjä sille, kuinka tätä hauskaa kehystä käytetään, vaan voit asettaa rajat itse. Meidän vinkkimme? Päästä mielikuvitus vapaaksi – Lil Davinci on sen arvoinen!

Tämä kehys löytyy monessa eri mallissa ja eri kokoisena, joten kaikkien piirustusten ei tarvitse olla välttämättä A4-kokoisia sopiakseen näihin kehyksiin. Lil Davinci löytyy myös A3-kokoisena ja on saatavana mustana, valkoisena ja puunvärisenä!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*