Sisusta peileillä

Peilit ovat osa sisustusta, joka voi vaihdella äärettömyyteen! Peilien käytännön toiminnan lisäksi peileillä on viime vuosina uusi merkittävä rooli sisustuksessa. Nykyään et käytä peilejä pelkästään sen käytännön vuoksi, nykyääv peili voi olla yksi sisustuksen tärkeimmistä yksityiskohdista.

Miten valitsen sen oikean peilin?

Peilejä löytyy kaikissa eri muodoissa, väreissä ja malleissa. Peili voi olla joko pieni tai suuri kaikissa eri muodoissa. Myös peilin kehys on tärkeä kotisi sisustuksen vuoksi. Peilin kehyksiä löytyy erittäin monta – kaikkea hopeisesta, kultaisesta ja mustasta rauhallisiin maanläheisiin väreihin. Valitse kehys kuviolla, tai ilman. Nykyään peili ilman kehystä on myös erittäin trendikästä.

Kun aloitat peilin metsästämisen, on ensinäkin hyvä päättää minkä kokoisen peilin haluat. Etsitkö kokovartalopeiliä jotta voit peittää melkein koko seinän, vai etsitko pienempää peiliä? Sinun tulee myös miettiä peilin muotoa. Haluatko neliön muotoisen, suorakulmaisen, soikean taikka kokonaan pyöreän? Seuraava askel on miettiä kehystä. Tai ehkä et haluakkaan kehystä ollenkaan? Jos haluat peilin kehyksellä, kannattää miettiä minkä väristä kehystä olet etsimässä, jotta se sopii sisustukseesi. Peili ilman kehystä antaa siivotun ja tyylikkään vaikutelman, ja on helppo saada sopimaan muuhun sisustukseen.

Peilien yhdistäminen tauluihin

Hyvä tapa täydentää tauluseinäsi, on peilillä. Kokeile pyöreää tai soikeaa peilia taulujen sekään, se antaa tauluseinälle noston, ja antaa hyvää kontrastia kuviin.

» Löydä sekä vakiokokoisia että mittatilattuja peilejä BGA Nordicilta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*