Sisusta tauluillasi ja kuvillasi!

DSC_0022-4-640x967

Tervehdys!

Se on taas torstai, mikä tarkoittaa minun uutta vierasblogin kirjoitusta täällä BGA:lla. Te, jotka olette juuri tänne löytäneet, olen Anette ja pyöritän arkisin sisustusblogia, Sisustusneuvonnassa.
Ajattelin tänään tarjota teille hieman inspiraatiota, miten voi sisustaa tauluilla, kuvilla ja valokuvilla, niitä voi käyttää moneen muuhunkin kuin seinälle ripustamiseen.

DSC_0020-6-640x967

Olen käyttänyt tähän antiikkista puolipöytää, nojatuolia ja hieman ihania tekstiilejä, joilla olen luonut ihanan olohuoneen.
Pöydällä, joka nojaa seinää vasten, voitte nähdä kaksi taulua limittäin, huomata kontrastin, jonka kehystetty ja kehyksetön taulu muodostavat.
Aloita neutraalista pohjasta, tässä tapauksessa se on vaaleanharmaa. Lisää yksi tai kaksi värisävyä, joista pidät, anna näiden sävyjen toistua ja kokeile vaihtoehtoja.
Kuten näette, niin musta kehys erottuu erittäin hyvin vaaleita sävyjä vasten, joten vastapainoksi mustalle kehykselle olen lisännyt mustaraitaisen viltin, tuoksukynttilän ja mustat kynttilänjalat.

DSC_0147-4-640x967

Luo kotiisi pieni katseenvangitsija esineistä, joista pidät!
Todellinen nimitys tälle on luoda asetelma, jota sisustajat ja stailistit käyttävät tänä päivänä ahkerasti.
Luo oma asetelmasi lipastolle, sivupöydälle, kirjahyllyyn, yöpöydälle tai kuten minä olen tehnyt kodissani, takan päälle.

DSC_0023-640x967

Pieni vinkki, jota kannattaa ajatella on, että asetelma näyttää usein parhaimmalta, jos esineiden lukumäärä on pariton.
Käytä kehystettyjä kuvia, valokuvia, kasveja, koriste-esineitä peilejä, listasta voi tehdä vaikka kuinka pitkän käyttämällä mielikuvitustaan.

unnamed-640x955

DSC_0174

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, ajattelin antaa teille vinkin laittaa kehystettyjä kuvia hieman vinksin vonksin lattialle seinää vasten, aivan kuin ne odottaisivat ylös ripustamista.
Se voi olla todellakin hyvä vinkki, jos olet epävarma siitä, mihin taulut sopisivat kodissa parhaiten, laita taulu lattialle ja tunnustele, sopiiko se vai ei, ennen kuin naulaat sen seinälle ja teet seinään rumia jälkiä, jotka pitää korjata.

ikea_diy_lader_inspiration_1

Alin kuva minun postauksessani on lainattu IKEA:n blogista Elämää kotona, muut kuvat on stailattu ja ovat minun valokuvaamiani.
Syy, miksi olen ottanut mukaan juuri tämän kuvan on, että haluan näyttää viimeisimmän trendin koskien erilaista tauluasetelmaa.
Kuten näette, olemme käyttäneet suurta taulua, jonka takaosasta on tehty etuosa, yllättävän tehokas, halutessaan voi takaosaan laittaa kiinni pienempiä kuvia, vähän kuin ilmoitustaulussa.
Ensi viikolla ajattelin antaa teille vinkkejä tauluseinästä, johon olen koonnut erityisen teeman, mutta siihen saatte tutustua ensi viikolla!

Sisustusneuvonta/Anette

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*