Vinkki kuvaseinään!

On olemassa paljon hienoja julisteita, jotka voidaan yhdistää äärettömän monella tavalla, mutta joskus niin suuri tarjonta voi tuntua hieman ylivoimaiselta. Miten valita ne julisteet jotka haluat, samalla kuin niitten täytyy sopia yhteen toistensa kanssa?

Tähän tauluseinään olemme valinneet julisteen Turkoosi kukka, ja valinnut loput julisteet jotta ne sopisivat yhteen sen kanssa.
Juliste Turkoosi kukka on kokoa 50×70 cm. Juliste oikealla puolella on myös kokoa 50×70 cm, ja kaksi vasemmalla puolella ovat kokoa 30 x 40 cm. Turvallinen veto, kun teet tauluseinää on panostaa symmetriaan. Voit silloin asettaa kaksi 50×70-julistetta keskelle, ja kaksi 30×40 kummallekkin puolelle. Meidän tauluseinä sen sijaan, on sijoitettu epäsymmetrisesti, jotta siitä tulisi hieman elävämpi.
Dream Big – julisteet – 30×40 cmDragonfly – julisteet – 30×40 cmDecoline kullanvärinen 30×40 cmTurkoosi kukka – julisteet – 50×70 cm , Live, laugh, love – Musta – julisteet – 50×70 cmDecoline kullanvärinen 50×70 cm.

Valeanharmaa seinä saa kirkkaat ja vaaleat julisteet korostettua mukavalla tavalla, ja huoneessa on myös paljon kultaisia sävyjä joita halusimme korostaa. Tämän takia valitsimme kullanväriset kehykset. Decoline Kulta ovat saatavilla monessa eri koossa.

Elävän valokuvajulisteen kanssa sopii yksinkertaisempia julisteita, mieluiten mustavalkoisia, esimerkiksi tekstiä ja lainauksia.
Pysyäksemme luontoteemaan, päädyimme Dragonfly julisteeseen- kauniiseen mustavalkoiseen sudenkorentoon. Turkoosi kukka kiinnitää silmän, mutta kokonaisuus on silti johdonmukainen ja yhtenäinen, ja mustavalkoiset sopivat mukavasti tyynyihin ja muihin yksityiskohtiin huoneessa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*