Selfie-asema täydellinen juhlaan!

Hauska vihje, jos sinulla on juhlat ja haluat laittaa esille erilaisia hauskoja valokuvia vieraidesi nähtäviksi. Tee ne valmiiksi Selfie-asemalla. Kaikki, mitä tarvitset on kamera ja selfiekeppi, vähän rekvisiittaa ja ohjeita.

Rekvisiittana voi olla erilaisia naamioita, kuten jäykästä paperista leikattuja ja liimattuja grillitikkuja, tai kehittyneempiä juttuja, kuten sulka tai korkea hattu tai mikä muu tahansa, joka sopii juhlien teemaan.

Rekisteröidy helppojen ohjeiden mukaan ja kehystä.Tämä on myös täydellinen pienemmässä muodossa kehystetyille ohjeille. Tyylikäs ja käytännöllinen yksityiskohta, kun iloiset vieraat pelleilevät kameran edessä.

Onko sinulla kamera jalustalla, jotta voit asettaa kaiken tarvittavan ja ajastaa sen 10 sekunniksi, jolloin vieraiden tarvitsee vain valita haluamansa rekvisiitta, painaa nappia ja ottaa kuva. Kun otat kuvan kännykkäkameralla ja selfietikulla, on hyvä idea laittaa ohjeet, jotta vieraasi voivat laittaa kuvan esimerkiksi Instagramiin, jossa kuvat ovat selkeässä järjestyksessä.

DSC_4532_red
Tyylikäs kehys ohjeiden mukaan Classic Kullanvärinen 21×29,7 cm, joka toimii todella vakaasti Kehysteline M kanssa.

DSC_4519_red

Kehys / Kehysteline on sekä käytännöllinen että hauska keino esittää kuvia toisella tapaa ja voit sijoittaa sen minne haluat.Liian suuri tai liian pieni, tämän lisäksi kokoa löytyy myös Kehysteline S ja Kehysteline XL Voit lukea lisää postauksessa Päivän tapahtumat – Näin tiedotat.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*