Lisää kuviisi paspatuuri eli kehyskartonki

On useita syitä käyttää kuvissasi kehyskartonkiaVoit lisätä kehyskartongin puhtaasti ulkonäköä parantamaan mutta sen lisäksi käyttämällä paspatuuria saat kuvan irti kehyksen lasilevystä.
Yksi asia mitä monet eivät ajattele, mutta olisi hyvä ottaa huomioon on se, että tyhjää tilaa tulisi varata noin 5cm kuvan ympärille, alalaidassa hieman enemmän. Näin kuva vaikuttaa vähemmän ahtaalta.

Paspatuuria voi tietysti käyttää monin eri tavoin ja tässä on esimerkkinä asiakkaamme lintuaiheiset kortit, jotka keräsimme ja sommittelimme samaan kehykseen käyttämällä mittatilauksella tehtyä kehyskartonkia. Kehyskartongin ikkunat ovat mitoitettu korttien mukaan ja käytimme kontrastina mustaa väriä, jotta kokonaisuudesta ei tulisi liian yksitoikkoinen.

Tämä sopii mainiosti ohuisiin hopeakehyksiin, joita asiakkaallamme on myös muissa tauluissa samassa huoneessa. Tyylikästä, eikö totta!

Birds_Edsbyn_Silver_1
Canson Paspatuuri Valkoinen (Musta Sisus) – Mittatilaus ( Valkoinen (musta sisus) ) kehyksessä Edsbyn Hopeanvärinen 2B 40×50 cm.

Birds_Edsbyn_Silver_2
Tässä näkyy selvästi kehyksen musta sisus, joka antaa lisäkontrastia kehystykseen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*